Haitian – Oikea tekniikka oikeassa paikassa

Haitianin ruiskuvalukoneissa yhdistyvät toimintavarmat ja energiatehokkaat laiteratkaisut, järkihinta sekä luotettavat toimitusajat. Koneiden tuotantoprosessissa keskitytään kulurakenteen minimointiin, ydinkomponenttien omatuotantoon ja sarjatuotantoon, jolloin näistä syntyvät edut siirtyvät aina asiakkaille asti.

Haitianin ruiskuvalukoneet tulevat Suomeen usein Ebermannsdorfin kokoonpanotehtaalta Saksasta. Kuvan koneet odottamassa lastausvuoroaan varasto- ja kokoonpanohallissa joulukuussa -22.
  • Ruiskuvalukoneiden kehitystyö nojaa vahvasti asiakasvaatimuksiin. Kehitystyön mottona toimii ”ei ylisuunnittelua”, jolloin laiteratkaisut palvelevat mahdollisimman tehokkaasti juuri ruiskuvalutuotannon käytännön tarpeita. Haitianin koneet valmistetaan tarkoin automatisoiduissa tehtaissa, korkeilla tuotantomäärillä. Tuotanto perustuu 8+16 konseptiin, jolloin 2/3 vuorokaudesta pyörii täysin ilman miestyövoimaa.
  • Tuotannosta valmistuu jopa 300 ruiskuvalukonetta jatkuvasti varastoon, ilman loppuasiakasta. Tämä tarkoittaa poikkeuksellisen nopeaa koneiden, oheislaitteiden ja varaosien toimitusaikaa. Ripeä saatavuus ja luotettavat toimitusajat tukeutuvat hajautettuihin tuotanto- ja kokoonpanolaitoksiin. Myös tarkkaan valikoidut logistiikkakumppanit mahdollistavat tehokkaimmat toimitusreitit.
  • Haitian vahvistaa parhaillaan tuotanto- ja logistiikkaverkostoaan Serbiaan sijoittuvalla tuotantokeskittymällä, joka mahdollistaa yhä monipuolisemman laitevalmistuksen lähellä Euroopan asiakasmarkkinaa. Vuonna 2025 alkavasta tuotannosta tulee valmistumaan vuosittain 2500 uutta servohydraulista ruiskuvalukonetta.
Omatuotanto, sarjatuotanto, automaatio @ Haitian International Ningbo.
  • Jatkuvan kehitystyön tuloksena syntyneet servomoottorit on valmistettu Haitianin omatuotannossa jo vuodesta 2007. Sähkö- ja hybridimallien keskimääräinen energiankulutus uusimmissa 3. sukupolven konemalleissa 0,3 kWh/kg. Servohydraulisten mallien kulutus 0,4 kWh/kg. Hiljaiset ja tarkkaliikkeiset servomoottorit kuuluvat vakio-ominaisuutena kaikkiin konemalleihin.
Energiatehokkaat servomoottorit kuuluvat vakiona kaikkiin konekokoihin 40 – 6600 tonniin asti.
  • Konemallit kattavat yli 95 % teollisista sovellustarpeista ja niiden rakenteessa on huomioitu erityisesti myös huolto- ja ylläpitotoimenpiteiden vaatima tilantarve. Mm. Kääntyvä ruiskutusyksikkö nopeuttaa ruuvinvaihtoa merkittävästi. OPC UA:han perustuvat avoimet järjestelmäalustat takaavat täyden liitettävyyden ja ohjelmistokumppaneiden vapaan valinnan. Konemalleista löytyvät ratkaisut myös monikomponenttiruiskuvaluun, F-mallit eritysnopeisiin sovelluksiin, sekä Eco- ja Plus mallit. Pian saatavilla myös uudet ja kevyemmin varustellut MARS & JUPITER SE-mallit!
Saksan Ebermannsdorfissa sijaitseva Haitianin ”Euroopan pääkonttori” järjestää koulutuksia niin edustajille kuin asiakkaille. Scalarin Tuomas ja Teemu viettivät tehokkaan koulutusviikon Joulukuussa -22.
Ebermannsdorfin tehdasalue pitää sisällään mm. 12000 m2 hallitilaa kokoonpanotuotannon tarpeisiin ja sovelluskeskuksen muotti- ja laitetestauksiin. Paikka on tullut tutuksi monille asiakkaillemme myös vuosittain järjestettävien Open house-päämiespäivien myötä. Saksan konevarastolta löytyy jatkuvasti lukuisia konemalleja nopeaan toimitukseen, sekä kaikki tärkeät kulutus- ja varaosat.
Mekaanikkomme tulevat aina tarpeen vaatiessa selvittämään paikallisia haasteita. Laadimme koneillenne valmistajan suositusten mukaisen huolto-ohjelman. Näin voimme jatkossa huolehtia ja suunnitella tulevat huoltoajankohdat puolestanne.
Scalar Oy

Scalarin uutiskirje tulee kun meillä on mielestämme fiksua kerrottavaa tuotteista, ratkaisuista, case-tapauksista tai tapahtumista. Jos tilaat jo kirjeen ja haluat poistua tilaajalistalta, laitathan meille postia info@scalar.fi -osoitteeseen.