Haitian ruiskuvalukoneet – Asiakaslähtöisyys osana strategiaa – Osa 1/5: Edullinen hankintahinta

  • Erinomainen hinta-laatusuhde
  • Kustannustehokas tuotanto
  • Ydinkomponentit suoraan omasta tuotannosta

Haitian keskittyy kustannus- ja ympäristöpaineiden keventämiseen valmistamalla kaikki keskeisimmät koneenosat omassa tuotannossaan. Tuotantotehokkuuden ydin perustuu konevalmistajan omaan 8+16-konseptiin, jonka myötä prosessit ovat täysin automatisoituja 16 tuntia vuorokaudesta. Optimaaliset valmistuserät ja älykäs tuotanto mahdollistavat edullisen kustannusrakenteen, jolloin hintaetu välittyy aina asiakkaalle asti. Yli 50-vuotinen kokemus ja asiakasvaatimusten mukainen kehitystyö on rakentanut Haitianille vakiintuneen asiakaskunnan yli 130 maahan.

Jatkuvan kehitystyön tuloksena syntyneet energiatehokkaat patentoidut servomoottorit vaativat myös vähemmän jäähdytystä.
Jatkuvan kehitystyön tuloksena syntyneet energiatehokkaat patentoidut servomoottorit vaativat myös vähemmän jäähdytystä.
Scalar Oy

Scalarin uutiskirje tulee kun meillä on mielestämme fiksua kerrottavaa tuotteista, ratkaisuista, case-tapauksista tai tapahtumista. Jos tilaat jo kirjeen ja haluat poistua tilaajalistalta, laitathan meille postia info@scalar.fi -osoitteeseen.