Haitian ruiskuvalukoneet – Asiakaslähtöisyys osana strategiaa Osa 3/5: Matalat palvelukustannukset

  • Vähäinen huoltotarve
  • Luotettava varaosien saatavuus ja joustavat huoltotiimit
  • Palveluverkosto lähellä asiakasta

Keskeisimpien koneenosien ja ydinkomponenttien, kuten invertterien ja servomoottorien valmistus tapahtuu Haitianin omassa tuotannossa. Optimaaliset valmistuserät ja älykäs tuotantoautomaatio mahdollistavat edullisen kustannusrakenteen, jolloin hintaetu välittyy aina asiakkaalle asti. Koneiden pitkät huoltovälit laskevat ylläpitokustannuksia ja konemalleissa on myös totuttua vähemmän huoltoa vaativia liikkuvia osia. Yli 50-vuotinen kokemus ja asiakasvaatimusten mukainen kehitystyö on rakentanut Haitianille vakiintuneen asiakaskunnan yli 130 maahan.

Haitianin pääkonttori ja erityisesti keskikokoisten ja pienten ruiskuvalukoneiden tuotanto sijaitsee satamakaupunkina tunnetussa Ningbossa, Kiinassa. 23-kerroksisen hallintorakennuksen viereistä aluetta ympäröi 120 000 neliömetrin tuotantotilat, jotka edustavat yhtä yhdeksästä tuotantokeskittymästä.

Saksan Ebermannsdorfissa sijaitseva Euroopan pääkonttori on merkittävä osa Haitianin globaalia tytäryhtiöverkostoa. Kohteesta löytyy muun muassa Zeres-sarjan hybridikoneiden tuotantoa, R&D-toimintaa ja sovelluskeskus muottitestauksiin. Ebermannsdorfissa järjestetään vuosittain myös Haitianin perinteiset Open house-päämiespäivät.

Mekaanikkomme tulevat aina tarpeen vaatiessa selvittämään paikallisia haasteita. Laadimme koneillenne valmistajan suositusten mukaisen huolto-ohjelman. Näin voimme jatkossa huolehtia ja suunnitella tulevat huoltoajankohdat puolestanne.

Scalar Oy

Scalarin uutiskirje tulee kun meillä on mielestämme fiksua kerrottavaa tuotteista, ratkaisuista, case-tapauksista tai tapahtumista. Jos tilaat jo kirjeen ja haluat poistua tilaajalistalta, laitathan meille postia info@scalar.fi -osoitteeseen.