Haitian ruiskuvalukoneet – Asiakaslähtöisyys osana strategiaa – Osa 4/5: Laajat sovellusmahdollisuudet

  • Asiakaslähtöiset ja räätälöidyt laiteratkaisut
  • 40 – 6600 Ton sulkuvoima kaikkiin tarpeisiin

Laaja valikoima optioita ja lisätoimintoja takaavat koneille ensiluokkaiset räätälöintimahdollisuudet.

Kattava EuropePack-varustelu kuuluu jokaiseen konemalliin. Tämän myötä energiatehokkuutta ja koneen liikkeitä parantavat lineaarijohteet ovat vakiovaruste esimerkiksi Zeres-hybridikoneiden ruiskutusyksikölle. Koneiden oma (servo)hydrauliikka on yhdistettävissä lisälaitteille, jolloin ulkoista hydraulivoimaa ei tarvita ja tilantarve vähenee. Myös ohjausta vaativat lisälaitteet, kuten robotit ovat integroitavissa koneiden omaan ohjaukseen, jolloin kaikki toiminnot ovat hallittavissa samalta näytöltä.

Energiatehokkuus, suorituskyky ja tuottavuus ovat tekijöitä, joiden myötä yhä useampi valitsee Zereksen. Sigmatekin tehokas ohjaus, sähkötoimiset muotin liikkeet ja ruiskutusyksikkö tarjoavat monipuoliset ominaisuudet, jotka ovat eduksi mm. teknisissä tuotesovelluksissa ja toistotarkkuutta vaativassa tuotannossa. Vakaa ja luotettava ratkaisu 1380 tonnin sulkuvoimaan asti.

Koneiden suunnittelussa on panostettu reilun kokoiseen muottitilaan ja neliömalliseen pöytään, joka tuo osaltaan lisämahdollisuuksia erilaisille muoteille. Kaikkien konemallien rakenteessa on huomioitu huolto- ja ylläpitotoimenpiteiden vaatima tilantarve. Mm. Kääntyvä ruiskutusyksikkö nopeuttaa ruuvinvaihtoa merkittävästi. Konemalleista löytyvät ratkaisut myös monikomponenttiruiskuvaluun, Zeres F “fast, high speed” eritysnopeisiin sovelluksiin, sekä Eco- ja Plus mallit.

Ruiskuvalukoneiden rakenteessa on huomioitu integroitavien lisälaitteiden, kuten Hilectro-lineaarirobotin asennusvaatimukset.

Täyssähköiset Venus-sarjan ruiskuvalukoneet 40 800 Ton sulkuvoimille. Zeres- ja Jenius sarjojen hybridiratkaisut 40 – 3300 Toniin asti.

  • Zeres III 40 –1380, Venus III 40 – 800 & Jenius III 360 – 3300 Ton.

Servohydrauliset Mars ja Jupiter sarjojen ruiskuvalukoneet tarjoavat suorituskykyä ja sulkuvoimaa 60 – 6600 Tonniin asti.

  • Mars III 60 – 3300 & Jupiter III 450 6600 Ton.
Scalar Oy

Scalarin uutiskirje tulee kun meillä on mielestämme fiksua kerrottavaa tuotteista, ratkaisuista, case-tapauksista tai tapahtumista. Jos tilaat jo kirjeen ja haluat poistua tilaajalistalta, laitathan meille postia info@scalar.fi -osoitteeseen.