Lineaaritoimilaitteet – Fipa

Lineaariteknologiaan FIPAlta – Tehokkuus on myös suuntakysymys

Jotta prosessisi kulkevat kirjaimellisesti oikeaan suuntaan, löydät huippuluokan lineaaritekniikan tuotevalikoimastamme.

Klassisten lyhytiskusylinterien lisäksi korkeuserojen kompensoimiseksi tarjoamme myös kaksimäntäsylintereitä.

Kaksitoimiset lyhytiskusylinterit helpottavat tilaa säästävällä ja kevyellä suunnittelulla. Toimilaitteen anturimutterit mahdollistavat männän aseman välittömän tarkkailun. Yhdessä painelevyjemme kanssa lyhytiskuinen sylinteri sopii myös tartunta- tai pidätysvälineeksi.

Kaksimäntäsylinterit ovat oikea valinta sinulle, kun tarvitset suurta enimmäiskuormitusta käyttäessäsi leikkaus- ja tartuntatyökaluja – vääntöjäykkä kaksimäntämallin muotoilu ja tarkka liukulaakeriohjaus mahdollistavat sen. Anturimuttereilla ”kaksipäiset” sylinterit tunnistetaan PNP- tai NPN-antureilla männän aseman seuraamiseksi. Jos on erittäin tärkeää tuoda tartuntaelementit tarkasti työkappaleeseen ahtaassa tilassa, suosittelemme kaksitoimisia ohjauslohkoja.

Kuinka voimme palvella?

Jussi Paananen

Seuraa uutisiamme LinkedInissä!

Scalar Oy

Scalarin uutiskirje tulee kun meillä on mielestämme fiksua kerrottavaa tuotteista, ratkaisuista, case-tapauksista tai tapahtumista. Jos tilaat jo kirjeen ja haluat poistua tilaajalistalta, laitathan meille postia info@scalar.fi -osoitteeseen.