Scalar

Metalliteollisuus

Metalliteollisuuden koneet Scalarilta

Metalliteollisuuden koneet ja järjestelmät kehittyvät valtavaa vauhtia. Työstön tarkkuus, nopeus ja automaatiotaso paranevat koko ajan. Kilpailukyvyn säilyttäminen tarkoittaa kasvuun tähtääville yrityksille investointitarpeita.

Toisinaan on tarpeen uusia koko järjestelmä, välillä taas riittää nykyisen laitteiston päivittäminen tai lisälaitteisiin panostaminen.

Me autamme sekä konekohtaisissa tarpeissa että kokonaisten teollisuuslaitosten järjestelmähankinnoissa. Selvitämme yhdessä kanssanne tavoitteet ja niitä parhaiten palvelevat hankinnat, jotta investointi maksaisi itsensä mahdollisimman tehokkaasti takaisin.

Meiltä Scalarilta saat esimerkiksi:

  • ehdotuksia jo olemassaolevien laitteiden päivittämiseen
  • automaation ja tehon kasvattamisen kautta kustannussäästöjä
  • kilpailukykyä tukevia parannuksia metallintyöstön tarkkuuteen ja työjälkeen
  • tietoa energiaa, aikaa ja materiaalia säästävistä laitteistoista
  • lisäosia ja varaosia nykyisiin koneisiin
  • asiantuntevaa tukea laitteiden hankintaan ja käyttöön.

Meihin voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä jo siinä vaiheessa, kun vasta punnitset uudistuksia ja hankintoja. Teemme tarvekartoituksen tavoitteidesi perusteella ja ehdotamme sinulle erilaisia vaihtoehtoja niiden saavuttamiseen.

Asiantuntijamme odottavat yhteydenottoasi – soita tai lähetä viesti!

Sebastian Hämäläinen

Myyntipäällikkö

Ota yhteyttä!

Scalar Oy

Scalarin uutiskirje tulee kun meillä on mielestämme fiksua kerrottavaa tuotteista, ratkaisuista, case-tapauksista tai tapahtumista. Jos tilaat jo kirjeen ja haluat poistua tilaajalistalta, laitathan meille postia info@scalar.fi -osoitteeseen.