Muovikoneiden varaosat – Brixia Plast

Ruiskuvalukoneisiin, extruudereihin, puhalluskoneisiin, ruuveja, putkia, ruuvien kärkiä ja niihin littyviä mekaanisia komponentteja.

BrixiaPlast vastaa muoviteollisuuden koneiden ja prosessien tämänpäivän muuttuviin haasteisiin ja tarpeisiin. Uusien komponettien vaatimusten mukainen suunnittelu ja valmistus sekä vanhojen komponettien kunnostus.

Innovaatiot ja teknisten ratkaisujen käyttöönotto, joiden avulla asiakkaamme voivat optimoida tuotantoprosessejaan ja saavuttaa korkeammat laatustandardit. Tuotamme korkealaatuisia tuotteita vastaamalla erityisiin jokaisen asiakkaan tarpeisiin, aina kohtuulliseen hintaan. Tutkimme uusia teknologioita ja tuotekehityksemme tuloksena tulee uusia tuotteita, oleme aina etsimässä kestävämpää tulevaisuutta. Tulemme asiakkaidemme kumppaniksi, takaamme luotettavuuden ja erityisesti tarvittavat tukipalvelut.

BRIXIA PLAST voi toimittaa ruiskutusyksiköitä ja mitä tahansa varaosia halkaisijasta 12 mm halkaisijaan 320 mm asti jokaiselle ruiskuvalukoneelle, ekstruuderille tai puhallusmuovauskoneelle merkistä riippumatta. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista materiaalia ja meillä on tarjota laaja valikoima erilaisia teräksiä, lämpökäsittelyjä ja suojaavia pinnoitteeita.

Nykyaikainen tuotanto ja laadunvalvontaosastomme sekä tuotekehityksemme mahdollistavat asiakkaidemme liiketoiminnan tukemisen kumppanina, ei vain toimittajana!

Scalar Oy

Scalarin uutiskirje tulee kun meillä on mielestämme fiksua kerrottavaa tuotteista, ratkaisuista, case-tapauksista tai tapahtumista. Jos tilaat jo kirjeen ja haluat poistua tilaajalistalta, laitathan meille postia info@scalar.fi -osoitteeseen.