Scalar

Päämiehet

Ruiskuvalukoneet

Haitian International on yksi johtavista yrityksistä ruiskuvalukoneiden valmistajana. Yli 50 vuoden kokemuksella Haitian on kehittänyt vankkoja ja älykkäitä konemalleja, jotka tarjoavat asiakkailleen kilpailuetua ja viimeisintä teknologiaa. Servohydrauliset-, hybridi- ja täyssähköruiskuvalukoneet, moniväri- ja monikomponettikoneita myös MIM ja CIM

 Valmistajan kotisivuille

Lineaarirobotit

Hilectro on vakiinnuttanut asemansa lineaarirobottien valmistajana. Tehokas V-sarja täyttää ruiskuvalukoneiden vaatimukset kaikissa kokoluokissa.

Valmistajan kotisivuille

Haitian Drive

Suurnopeustyöstökoneet

Röders on suurnopeus- ja koordinaattihiomakoneiden valmistaja, jolla on markkinoiden laajin valikoima. Koneet erottuvat muista tarkkuuden, pinnanlaadun ja nopeutensa suhteen. Rödersin kokemus ja tuotekehitys pohjaavat haluun tarjota ratkaisu vaativiinkin asiakkaiden tarpeisiin. Röders ei ole pelkästään konevalmistaja vaan myös menetelmäkehittäjä, näin asiakas saa tarpeisiinsa sopivan koneen, koulutuksen ja menetelmät.

Valmistajan kotisivuille

Sähkökemiallinen tarkkuuskoneistus

PEMTec on vuonna 1995 perustettu maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka kehittää ja valmistaa sähkökemiallisia työstökoneita. Sähkökemiallinen tarkkuuskoneistaminen perustuu materiaalin vähentämiseen tai poistamiseen sähköä johtavan työkappaleen pinnalta elektrolyyttisen liukenemisen avulla.

Valmistajan kotisivuille

Kipinätyöstö

Uppokipinätyöstökoneiden edelläkävijä Zimmer+Kreim on erikoistunut valmistamaan tarkkoja, nopeita ja luotettavia koneita. Tuotevalikoimaan kuuluvat uppokipinätyöstökoneet, automaatiosolut sekä virtaviivaisen tuotannon hallinnan ohjelmistot. ZK:n soluun voidaan liittää erilaisia koneita. Automaatiot ja töiden hallinta voidaan jälkiasentaa jo olemassa oleviin koneisiin.

Valmistajan kotisivuille

Metalliteollisuus

Joustavalla valmistuskonseptilla on ollut kestävä vaikutus metallinleikkauksen tuottavuuteen jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Järjestelmiemme joustavuus menee nykyään niin pitkälle, että jopa yksittäisten osien tuotanto voidaan automatisoida ilman lisätoimenpiteitä.

Valmistajan kotisivuille

Työkalujen ja tuotantolaitosten lämpötilan hallintaa

Industrial Frigo perustettiin vuonna 1969. Yhtiö on kehittänyt tuotteitaan jäähdytyksen ja lämmönsäätelyn aloilla saavuttaen tietotaidon tason, joka tekee Frigosta tänään yhden alansa johtavista yrityksistä. Voimamme on kyky kuunnella ja tarjota ratkaisuja, jotka takaavat täyden asiakastyytyväisyyden.

Valmistajan kotisivuille

Raaka-aineiden käsittely

Digicolor on vuonna 1978 perustettu materiaalijärjestelmien toimittaja ruiskuvalun, suulakepuristuksen ja niiden yhdistelmille. Digicolor kehittää ja valmistaa korkealaatuisia tuotteita granulaattien kuljettamiseen, kuivaamiseen, sekoittamiseen ja annosteluun. Lisäksi Digicolor tarjoaa laajan valikoiman rouhintalaitteita teknisten polymeerien kierrätykseen.

Valmistajan kotisivuille

Raaka-aineen siirtoputkistot

HS Umformtechnik toimittaa raaka-aineiden siirtoputkistoja, pneumaattisten kuljetinjärjestelmien rakentajille muovi-, elintarvike- ja kemian aloilla. Yritys valmistaa korkealuokkaisia ruostumattomia kulma-, haara- ja supistusputkia, putkiliitoksia, kytkentäasemia, imuletkuja, erikoisosia – asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Valmistajan kotisivuille

Datron. Smart manufacturing solutions.

Datron on teollisen jyrsinnän ja annostelun ratkaisutoimittaja. Kaikki tuotteet ovat modulaarisia ja keskenään yhteensopivia.
Näin Datron tarjoaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun arjen käytännön haasteisiin.

Valmistajan kotisivuille

Hioma- ja kiillotuskoneet sekä lisälaitteet

Japanilainen NSK on omistautunut nopeille pyöriville leikkaustekniikoille ja niiden sovelluksille. Käytämme mikroilmaturbiinien kehittämisessä saamaamme tietotaitoa korkean tarkkuuden hionta- ja kiillotuskoneissa. Tehokkaat ilma- ja sähkökäyttöiset käsihiomakoneemme ovat huippuluokan tuotteita, oli sitten kyse pyörivästä tai edestakaisin liikkuvasta hionnasta tai kiillotuksesta.

Valmistajan kotisivuille

Muoviteollisuus

Mold-Masters on maailmanlaajuinen johtaja muoviteollisuudessa. Kuumakanavat, lämpötilansäätimet, lisäinjektio- ja ruiskutusjärjestelmät tuottavat parhaan suorituskyvyn, joka optimoi tuotannon parantamalla muovattujen osien laatua, lisäämällä tuottavuutta ja alentamalla osien kustannuksia. 

Valmistajan kotisivuille

Geometrinen linjaus

HAMAR LASERin tasolinjauslaitteet teollisuuden eri aloille. Hamarin L-sarjan tuotteet soveltuvat vaativien pintojen vaaituksiin, tasomaisuuksien, suorakulmaisuuksien, kohtisuoruuksien, yhdensuuntaisuuksien mittaamisiin ja mittausten aikaiseen säätämiseen. Laitteistolla on mahdollista mitata mikrometrien (+/- 0,001 mm) tarkkuudella, tarkkuus on riippuvainen etäisyydestä ja olosuhteista.

Valmistajan kotisivuille

CAM-Ohjelmistot

Vero Software on maailman johtava CAD CAM -ohjelmistotalo, jolla on todistetusti luotettava tuotevalikoima. Tarkoituksena tarjota asiakkaille tuottavuutta, luotettavuutta ja joustavuutta. Alphacam on johtava CAM-ratkaisu puu-, metalli-, kivi- ja komposiittikomponenteille 2–5 akselisiin ohjelmointiratkaisuihin. RADAN CAM-ohjelmisto laser-, plasma-, poltto- ja vesileikkaukseen.

Valmistajan kotisivuille

Kunnon seuranta

TPI tarjoaa uusinta tekniikkaa koneiden ja laitteiden kunnon seurantaan. TPI-tiimiläiset ovat aina mielellään auttaneet, on sitten kysymys instrumenttien valinnasta, sovelluksesta tai kalibroinnista. Ota yhteyttä ja autamme sinua löytämään oikean työkalun oikeaan hintaan.

Valmistajan kotisivuille

Akselilinjaus

HAMAR LASERin helppokäyttöiset laitteistot palvelevat käyttäjiään teollisuuden eri aloilla. Hamarin S-sarjan tuotteet mittaavat samanaikaisesti sekä keski- että kulmavirheet ja tulokset näkyvät kannettavalla näyttölaitteella välittömästi. Käyttökohteet: pumput, puhaltimet, kytkimet yms.

Valmistajan kotisivuille

Muovikoneiden varaosat​

BrixiaPlast vastaa muoviteollisuuden koneiden ja prosessien tämänpäivän muuttuviin haasteisiin ja tarpeisiin. Uusien komponettien vaatimusten mukainen suunnittelu ja valmistus sekä vanhojen komponettien kunnostus.

Valmistajan kotisivuille

Scalar Oy

Scalarin uutiskirje tulee kun meillä on mielestämme fiksua kerrottavaa tuotteista, ratkaisuista, case-tapauksista tai tapahtumista. Jos tilaat jo kirjeen ja haluat poistua tilaajalistalta, laitathan meille postia info@scalar.fi -osoitteeseen.