Muoviteollisuuden järjestelmät – Digicolor

Raaka-aineiden sekä lisäaineiden käsittelyä tämän päivän vaatimusten mukaan

Digicolorin jatkuva tutkimus ja tuotekehitys sekä yli 40 vuoden kokemus on asiakkaiden eduksi heidän valmistamissaan muoviteollisuuden materiaalin hallintajärjestelmissä. Yritys tunnetaankin energiatehokkaista, automaattisista kuivaus-, kuljetus-, värjäys- ja lisäaineannostelulaitteistaan.

Yritys on ansaitusti auto-, sähkö-, elektroniikka-, lääke- ja pakkausteollisuuden luottokumppani ja myös aina valmis innovoimaan uutta asiakkaidemme tarpeisiin.

Digicolorin puoleen käännymme, jos asiakkaamme tarvitsee laitteistoa esimerkiksi muovigranulaattien, värien ja muiden muoviin liittyvien materiaalien

  • kuljettamiseen
  • kuivaamiseen
  • sekoitukseen
  • annosteluun.

Digicolor tarjoaa myös laajan valikoiman granulaattoreita teknisten polymeerien kierrätykseen.

Tarkasti yhteensovitettujen komponenttien ja laitteiden ansiosta sekä vakiosovellukset että asiakaskohtaiset projektit onnistuvat taloudellisesti.

Kuvaile meille, mitä muovin teolliselta käsittelyltä kaipaat – me käymme kanssasi läpi vaihtoehdot ja suunnittelemme hankinnat! Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Tarkkaan muovin ja värien annosteluun

Suuri tarkkuus ja helppo käsittely, täydellinen hallinta ja kattava dokumentaatio – Digicolor täyttää kaikki nämä vaatimukset annostelu- ja sekoitusprosesseissa.

Muovin syöttöjärjestelmät

Digicolorilta saat kauttamme komponentit ja järjestelmät kaikkeen muovintuotannon materiaalinkäsittelyyn – raaka-aineimureista aina koko tehtaan raaka-ainehallintajärjestelmiin. Toimitus avaimet käteen -periaatteella koulutuksineen. Siemensin ohjaus takaa luotettavat tuotantoprosessit.

Polymeerien kuivatus

Muoviraaka-aineiden oikea kuivatus on erittäin tärkeää muovituotannossa, jotta kunkin materiaalin määritellyt jäännöskosteustoleranssit saavutettaisiin ennen valmistusprosessia. Digicolorin energiatehokkaat ja käyttäjäystävälliset kuivatusjärjestelmät tukevat valmistusprosessia lopputuotteiden laatuvaatimusten täyttämisessä.

Materiaalin säilytys

Syöttöjärjestelmän lähtökohtana on ammattimaisesti järjestetty materiaalivarasto. Digicolor tarjoaa ratkaisut erilaisiin vaatimuksiin päivittäisen tuotannon yksittäisistä säiliöistä, aina siiloasennuksiin asti.

Scalar Oy

Scalarin uutiskirje tulee kun meillä on mielestämme fiksua kerrottavaa tuotteista, ratkaisuista, case-tapauksista tai tapahtumista. Jos tilaat jo kirjeen ja haluat poistua tilaajalistalta, laitathan meille postia info@scalar.fi -osoitteeseen.