Tarrainjärjestelmät – Fipa

Tarrainjärjestelmät muoviteollisuudelle

FIPA:n EOAT-tarrainjärjestelmä kappaleenkäsittelyyn on markkinoiden laajin modulaarinen tarrainkomponenttijärjestelmä.

Komponenteista on helppo ja nopea valmistaa erilaisia eri käyttöön tulevia robottitarraimia automaattiseen kappaleenkäsittelyyn. Yleisin käyttökohde on muoviteollisuuden robottitarraimet.

Komponenttivalikoima lähtee tarvittavista Al-profiileista eteenpäin johon lisätään tarvittavat muut komponentit mitä käsiteltävä tuote vaatii.

Järjestelmän etuja tuotannossa:

  • Jokaiselle tuotteelle oma robottitarrain, nopeuttaa tuotannossa uuden tuotteen tuotannon aloitusta
  • Tarraintyökalun vaihdossa tarraimen pikavaihtolaippa nopeuttaa ja varmistaa, että vaihdettava tarrain asentuu oikeinpäin ja oikeaan asemaan robotissa olevaan työkalulaippaan. Näin saadaan tarraimen vaihtoajaksi muutama sekunti ja samalla kytkeytyy paineilma-ja sähköt tarraimelle
  • Oikein valituilla komponenteilla varmistetaan varma tartunta tuotteeseen kun tuotetta haetaan ruiskupuristusmuotista. Tarttuminen tapahtuu joko mekaanisesti tai alipaineella

Kuinka voimme palvella?

Jussi Paananen

Seuraa uutisiamme LinkedInissä!

Scalar Oy

Scalarin uutiskirje tulee kun meillä on mielestämme fiksua kerrottavaa tuotteista, ratkaisuista, case-tapauksista tai tapahtumista. Jos tilaat jo kirjeen ja haluat poistua tilaajalistalta, laitathan meille postia info@scalar.fi -osoitteeseen.