Työstökoneet – Röders

Suoravetomoottoriset, tarkat ja dynaamiset työstökoneet

Röders-työstökoneiden jäykkä portaalirakenne ja dynaamisuus varmistavat, että työstö on tarkkaa ja pinnan laatu omaa luokkaansa.

Työstön tarkkuuden ja poikkeuksellisen laadukkaan pinnan takana ovat:

  • Suoravetomoottorit kaikissa akseleissa, myös A- ja C-akseleissa
  • Lyhyt kinemaattinen ketju
  • Lämpötilan vakaus: koneen rungon ja liikkuvien osien lämpöä kontrolloidaan nestekierrolla. Kun lämpötila on stabiili, nollapiste pysyy paikallaan myös pitkän työstön aikana
  • Koneen ohjaus mahdollistaa vaativien pintojen koneistamisen, työstönopeudet toteutuvatoptimaalisina 3D-pinnoilla sekä viisiakselisissa simultaanikoneistuksissa
  • Kone voidaan varustaa myös koordinaattihiontaominaisuudella, joka parantaa pinnanlaatua jatarkkuutta entisestään, ominaisuus myös viisiakseliseen koneeseen
  • Konevalmistaja, joka kouluttaa asiakkaan vaativien ja haastavien osien valmistamiseen. Kun valmistat jotain uutta ja ainutkertaista saat menetelmävalmennuksen konetoimittajalta.

Koneet soveltuvat sekä rouhintaan että hiontaan. Lue asiasta lisää blogissamme.

Rödersin työstökoneista löytyy runsaasti myös muita työstötarkkuutta parantavia yksityiskohtia. Esittelemme niitä ja koneen muita piirteitä sinulle mielellämme, olit sitten työstökoneisiin perehtynyt asiantuntija tai vasta tutustumassa metallintyöstön uusiin mahdollisuuksiin.

Koneiden ominaisuuksia ei ole välttämätöntä opiskella etukäteen – ota ihmeessä yhteyttä, jos haluat lukemiseen sijaan kuulla niistä meiltä! Jo uteliaisuus on hyvä syy pirauttaa asiantuntijallemme.

Kuinka voimme palvella?

Sebastian Hämäläinen

Scalar Oy

Scalarin uutiskirje tulee kun meillä on mielestämme fiksua kerrottavaa tuotteista, ratkaisuista, case-tapauksista tai tapahtumista. Jos tilaat jo kirjeen ja haluat poistua tilaajalistalta, laitathan meille postia info@scalar.fi -osoitteeseen.